b2ap3_thumbnail_2019-08-31-21.35.11.jpg

Viltspår/Jakt

 

2008-08-30 Enkelt vatten, Villingsberg, Karlskoga domare Willy Gustavsson. Apportarbete: Apporterar spontant, inlevererar och avlämning korrekt till föraren. Vattenarbete: Målmedvetet i vatten, simmar utmärkt. Sammanfattande kritik: En hund som i dag löser den förelagda uppgiften på ett godkänt sätt. GODKÄND.

IMGP0347

2009-08-21 Särsklit vatten prov, Villingsberg, Karlskoga, domare Willy Gustavsson. Apportarbete: Apporterar spontant och avlämnar korrekt till föraren. Vattenarbete: Spontant och snabbt i vattnet, simmar utmärkt. Sammanfattande kritik: En hund som löser den förelagda uppgiften på ett godkänt sätt. Snabbt i vattnet, bra apportering och avlämning till föraren. GODKÄND

2010-09-11 Öppenklass viltspår 1:a pris. Domare Jan Svensson, aspirant Calle Wigert. En spårsäker hund som har en viltstörning som leder till långt tappt som hunden reder ut själv och fullföljer spåret.

Rulla till toppen