OM OSS

Välkommen till kennel Willow Grouse. Vi som har denna kennel heter Eva-Lis och Håkan Stenman. Vi bor i en liten ort som heter Sunnansjö, cirka 2 mil från Ludvika. Våra intressen är hundar, jakt, friluftsliv, resor mm. Vi värnar varmt om hundens jaktliga egenskaper samt mentalitet.

Jag, Eva-Lis har haft hund i hela mitt liv. När jag föddes hade mina föräldrar en korthårig tax vid namn Pia. När jag var 7 år fick jag min första ”egna” hund, som var en svart mellanpudel vid namn Lolita. Under många år hade jag cockerspaniel och 2002 var det dags för vår första springerspaniel.

Håkan fick Shane Gould’s Kit Label ”Tilde” i födelsedagspresent 2002. År 2004 kom Shane Gould’s Elna Bagatell ”Ella” till oss och då var vår lycka uppfylld med två stötande och apporterande hundar. Idag finns Kaiza från kennel Kristaras hos oss samt Ellen som är efter Kaiza.

Håkan är engagagerad i SSRK i sektion Västerbergslagen. Han är vilspårsinstruktör och vildspårdomare. Uppdraget som domare utförs också åt andra hundklubbar t.ex vorstehklubben, taxklubben. Vi har båda haft olika styrelseuppdrag i SSRK och springerklubben.

Vi hoppas att ni ska få en trivsam stund på vår hemsida!

Håkan Stenman

Eva-Lis Stenman

Rulla till toppen