Kretsmästerskap och vattenapportering

Under veckan som gått har det varit riktig värmebölja hos oss med över +30 C. Det innebar att hundarna har fått bada och Ellen har gått i simskola en uppgift som hon klarade med bravur. Började med att leka i vattnet med en liten dummies och innan vi var klara sam Ellen efter dummiesen som Kaiza skulle hämta.

Kaiza har fått träna lite Nose Work under veckan och idag var det dags för Tunabygdens jaktvårdskrets uttagning till Jägarförbundets regionfinal i viltspår. Jag är mycket nöjd med Kaizas insats trots att hon ”fastnade” på en plats och tiden rann iväg. Vi önskar Kent och Axa lycka till den 3 augusti och ett stort TACK till Conny som ordnade uttagningen och Interjakt för fina priser!

Vi tränar vidare för nya utmaningar med kombinerad semestertripp. Ha det gott! Håkan & Eva-Lis, Kaiza och Ellen

Vattenlek
Ellen hänger på mamma Kaiza
Kent och Axa, jag och Kaiza
Mycket nöjd med Kaizas spårarbete.
Här kommer Ellen med dummisen
Sälen Ellen Karamellen
Hela gänget!
Rulla till toppen