Nytt år……….

Nu är vi i mitten av januari och 2023 ligger framför oss. Här är det ömsom snö, regn, minus och plusgrader dvs ingen riktig vinter. Vi vill ha fina vinterdagar som vi kan tillbringa på sjön med promenader, skidturer eller grilla korv. Just nu är det ”landlöst” så det ser inget vidare ut. Vi har haft några jaktdagar med Kaiza och Ellen och båda hundarna har fått djur på benen. På jaktmarkerna är det mycket snö så det är ganska jobbigt för hundarna. Vi har just nu inga planerade aktiviteter för Kaiza och Ellen, för oss blir det en hel del årsmöten i februari och mars i olika hundklubbar.

Vi har fått fina bilder från Willow Grouse Dalera ”Stella” med familj som är på hytta. Stella har fått en fin dress som matchar matte Kari fint. ? På tassarna har hon ”tossor” som ett proffs. Härliga fjällbilder! Willow Grouse Touchdown ”Kasper” och matte Nora har varit på Häringe slott. De har promenerat i omgivningarna och provat slottsförtäringen. Tusen tack för alla fina bilder! Vi önskar er en fortsatt fin januari! Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen

Ellen i full fart
Härlig bild med vita vidder
Det är bäst med Fredrik tycker Stella ❄️?
Kasper och Matte Nora vid Häringe slott
Kaiza väntar vid bilen efter dagens jakt
Matte och Stella i sina fina skiddräkter
Ellen gillar snö ❄️
Kasper är en slottshund ❤️

Rulla till toppen