🌟Springer Mellans Nose Work hund 2023🌟

Vilket fantastiskt Nose Work år 2023 har varit för Kaiza och mig. 🥇 Vi har tagit 5 diplom och fått 7 SSE, vunnit några tävlingar och dessutom har vi haft många fina placeringar i momenten dvs snabba sök tider. Stort Tack till alla Er som hejat på oss och som hjälpt oss så att vi är där vi är idag! 🙏 Kaiza kom också på 2:a plats som Årets Deltagarmästare.

Ellen kom 3:a som Årets Viltspårs Hund 2023 🥉, 3:a som Årets Allround Springer 2023 🥉, 3:a som Årets Aktivitets Springer 🥉och 4:a som Årets Nose Work Springer. Ellen har haft ett framgångsrikt år i framförallt viltspår och Nose Work. Hon är alltid träningsvillig och visar vilken bra nos hon har. Vi säger ett STORT TACK till Springer Mellan! 🙏 /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen 😀😀🐶🐶

Rulla till toppen