TSM2 helg!

I lördags åkte Ellen, kennelmormor och jag till Alfta och tävlade i TSM2. Det var 40 startande och Ellen och jag gjorde en riktig störtdykning. Ellen gjorde en felmarkering och jag sa ordet NEJ vid 2 tillfällen! Vi övernattade i Bollnäs på Scandic och på söndag förmiddag åkte vi till Ockelbo för nästa TSM2 och där var 80 startande. Det gick mycket bättre för både Ellen och mig men inga toppresultat, huvudsaken är att vi haft roligt och tagit med oss en massa lärdomar.

Håkan och Kaiza åkte till Malung på söndagen och tävlade i TSM2. Det gick riktigt bra och Kaiza kom på en 3:dje plats i totalen med 88 poäng, 1:a i behållarsök och 3:a i utomhussöket med SSE och ett SSE i fordonssök. Synd att de missade en gömma i inomhussöket. Håkan och Kaiza har haft besök av Lotta (Håkans kusin) som visat lite grunder i specialsök. Det tog inte lång stund innan Kaiza förstod hur hon skulle göra. De hade en mycket trevlig dag med mycket hundprat och träning.

Innan det blir älgjakt har vi några tävlingar som vi anmält till och hoppas att vi kommer med på. Vi önskar er en fortsatt skön höst! Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen 🐶🍂🐶🍁

Rulla till toppen