Vintern är här!

Till slut kom vintern och det med besked. Vi har fått några decimeter snö och det har varit rejält kallt så sjön har lagt sig. Förra helgen jagade vi småvilt, men inget föll under bössan. Kaiza fick rejäla snöbollar i fanorna så hon var inte med i sista såten. Just nu känns det som om det var vår sista småviltsjakt för i år på grund av snön. I lördags hade vi ett strålande väder -10 C och solen sken från en molnfri himmel. Vi var på isen och gräddade våfflor över öppen eld. Härligt! Skidorna har också fått komma fram och det ger fin träning för hela kroppen. Vi jobbar fortfarande hemifrån och vi ser fram mot den efterlängtade vaccinationen. Njut av vintern och soliga dagar! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza

Domherrarna på täppan
Härligt med vinter
Gräddar våfflor i det fina vintervädret
Mums!
Våfflor smakar gott med jordgubbssylt
Kaiza på isen
Njuter av solen
Rulla till toppen