God fortsättning på 2021!

Vi har haft en lång skön julledighet med långa promenader, jakt, massor med mat och umgänge med vår familj (6 vuxna 1 barn). Kaizas favorit Wilhelm har varit här några dagar och större kärlek till varandra finns inte. Vi har varit i skogen och tittat på olika spår b la rådjur, hare och räv och grillat korv. Några mål för Kaiza 2021 har vi inte, det är pandemin som får utvisa hur det blir. Vår förhoppning är att det blir några fler jaktdagar innan sista januari och vi tränar vidare med Nosework. Till alla gamla som nya valpspekulanter så har vi valpplaner i tankarna men som sagt pandemin får utvisa hur det blir, håll utkik på vår hemsida! God fortsättning på 2021! / Eva-Lis & Håkan, Kaiza

Trött och blöt efter en jaktdag
Jaktkamrater
Kaiza spanar ut över Väsman en kall vinterdag
Mys! <3
Skogspromenad

Här har haren hoppat!
Korvgrillning och lek med Kaiza
Anna-Maria och Wilhelm grillar korv.
Kaiza vill gärna smaka!
Två slagna hjältar!
Rulla till toppen