Sportlov

Nu är sportlovet över för den här gången och vi har haft sköna dagar med vår dotter med familj. Kaiza har haft roliga dagar tillsammans med Wilhelm och det har blivit både godis och lek. Det har börjat att bli vår och spårsäsongen är i antågande. Kaiza kommer som vanligt att få gå en massa spår både lättare och svårare. Hon har under vinterns jakter varit aktiv som eftersökshund och hon har visat stor kapacitet i spårarbetet. Nose Work kommer hon också att träna med oss båda. Isoleringen tär och vi har aldrig längtat så mycket som att leva normalt igen med att träffa vänner, odla intressen med andra, gå till affären, gå till jobbet och mycket mera. Det positiva i allt är att det går mot vår och dagarna har redan blivit ljusare. Håll i och håll ut! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza

Sportlovs mys med Wilhelm och Kaiza

Skära bort

Fotomodellen Kaiza

Wilhelm och mormor vid Steninge slott
Rulla till toppen