Faster Kaiza

I slutet av januari fick Kennel Kristaras valpar 2 + 4 dvs 2 hanar och fyra tikar. Speciellt roligt är det att Kaizas helbror är pappa till valparna SE VCH Kristaras Kindly Kaizer ”Hugo”. I går var det dags för oss att åka till Torsby för ett besök hos kennel Kristaras. Det var 6 st mycket söta och pigga valpar som mötte oss och alla var mycket sociala och framåt. Visst kunde vi se vissa likheter med Kaiza och några av valparna hade gärna fått följa med oss hem. Besöket ägde rum med största covid försiktighet/säkerhet. Tusen tack för att vi fick komma och för den alltid så goda smörgåstårtan! Vår kennelpojke Wilhelm har varit hos Kennel Wagalot och hälsat på 8 st små labradorvalpar. Han älskar hundar i alla väder som han säger och tyckte att det var jätte roligt. Här hemma har vi börjat att träna apportering så smått och både stadga och avlämningar fungerar fint, det bådar gott. Vi säger vårt mantra Håll i, Håll ut! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza

Wilhelm hos valparna på Kennel Wagalot

Valppussar och vassa små tänder

Kristaras New Hope Nora

Kristaras New Hope Norton

Kristaras New Hope Nova-Lee

Kristaras New Hope Noah

Rulla till toppen