Apportering/Nose Work

Den senaste månaden har Kaiza och jag tränat apportering och Nose Work. Vi använder place-board för stadgan vid apportering och när brädan kommer fram är Kaiza genast där och sätter sig. Hon kan sitta på place-boarden och vänta hur länge som helst på mig. Nose Work är något som vi verkligen gillar båda två och där tränar vi alla söken i NW 1. Under veckan har Martin varit hemma hos oss innan han åkte till USA för kaptensstudier vid Fort Benning i Columbus, Georgia. Kaiza kommer nog att sakna Martin. Han är den som tar långa promenader och alltid leker och kelar med henne. Vi önskar Martin Lycka till ”over there”. Nu väntar påsken, en helg som vi gillar och vi hoppas att snön smält så att vi kan träna viltspår. Har några planer för Kaiza inför spårsäsongen 2021. Ha det gott! /Håkan och Kaiza

Ett ömt farväl

Rulla till toppen