b2ap3_thumbnail_2016-06-19-11.49.46.jpg

Dance-kullen 5 år

Grattis till Dance-kullen som fyller 5 år idag! Tiden går fort och aIla valpar har utvecklats till fina hundar. Tack för fina bilder på Willow Grouse Dance Cha-Cha-Cha ”Ellie”!

I söndags åkte vi till Örebro för att delta i SSRK Bergslagens Jubileumsspår. Arrangemanget var covidsäkrat och vi fick en tid när vi skulle vara där för att undvika att träffa andra. Vi åkte ut till en skog som jag tyckte såg fin ut, men när jag tittade närmare fick jag se att det var viltsvinsbök överallt. Det var som en plöjd åker och lutade gris. Kaiza tog spåret men vinklade åt fel håll, domaren tog oss tillbaka och hon tog spåret igen och gick rätt. Klarade första sträckan som var en återgång, men sen trasslade allt till sig. Kaiza var helt ofokuserad så jag valde att bryta. Av 12 startande championhundar var det 40% som fick en 0:a och endast 3 st första pris. Där emellan var det några 2:or och ett 3:e pris. Ett svårt spår med andra ord. Nästa helg åker Kaiza och jag till Torsåker för en tvådagars spårkurs på Älgripans hundcenter. Återkommer men närmare rapport. Ha en fortsatt fin vecka! Håkan, Eva-Lis och Kaiza

Willow Grouse Dance Cha-Cha-Cha ”Ellie”
Ellie eller ”Spräklan” som vi kallade henne

Fika vid färjan över till Vinön (Hjälmaren)

Rulla till toppen