Träningshelg

Det har varit långhelg och den har bestått i hundaktiviteter från onsdag kväll tills igår söndag. På torsdagen var det kursavslutning för viltspårs kursen (öppen klass och avancerat) som jag varit ledare för. Det var duktiga hundar som lärt sig ett och annat under 6 veckor och ett trevligt gäng med förare. Kaiza har fått vara med och har troget väntat tills alla gått sina spår innan det äntligen blev hennes tur. Tack Thomas för alla kluriga spår! Vi har också tränat apportering, stadga och sök under helgen. Målet är att fixa vattenprovet och att starta på B-prov. Igår avslutade vi med Nose Work och söken fordon och utomhus sök. Det är så roligt och en lätt form att träna. I Nose Work tävlar Kaiza med både Eva-Lis och mig, så få se vem som anmäler först till tävling. Ha det gott! Håkan, Eva-Lis & Kaiza

Vi vill också förtydliga att vi inte har någon kölista till den planerade valpkullen 2022 och att Fri prövningsrätt förbehålls dvs vi väljer vem/vilka som får köpa våra valpar.

Viltspårsträning
Kursavslutning med fika

Apportering. Bland det bästa som finns.

Här i hjulhuset luktar det eukalyptus.

Rulla till toppen