SM uttagning och födelsedagar

I lördags var det dags för SSRK Dalarnas SM uttagning. Vi var 12 ekipage som träffades i Aspnäs utanför Säter. Vi fick först Mats Borg som domare men efetrsom vi umgås osv så bytte vi domare till Anna Schröder. Provet började med passivitet i skott innan vi begav oss ut i spårskogen. Det var ett djur som hade blivit påskjutet vid en väg. Kaiza tog genast spåret och ner i diket men tyvärr markerade inte 3 sårlegor, vägövergången klarade hon fint, fingrarna u.a. Missarna gjorde jag som förare som inte såg vad hon markerade, hela spåret tog 27 minuter och vi kom till spårslut och hittade älgen. Stort Grattis till Eva Back och tollaren Nova som representerar Dalarna i viltspårs SM!

Vi åkte sedan vidare mot Vallentuna och Eva-Lis andra covid vaccination. När vi kom till Vallentuna vara det 31 grader varmt och det var skönt med ett svalkande bad i bubbelpoolen. Vi firade även Martin som fyllde år i lördags och Niclas i dag måndag 21/6. Martin finns ju i Columbus, USA så honom hade vi på länk från USA. Nu ser vi fram mot midsommar och att det fina vädret ska komma tillbaka. Ha det gott! / Håkan och Kaiza

Passivitet i skott
SM uttagning i viltspår
Grattis Martin!
Njuter i bubbelbadet!
Spåret är klart
Kavla upp!
Grattis Niclas!
Tårtkalas

Rulla till toppen