Midsommarfirande

Vi har firat midsommar i ett soligt Sunnansjö med mycket god mat och dryck, lekar, kubbspel tillsammans med familjen. I torsdags var Sigge här på besök, sonen Johans vorsteh. Eftersom vädret var soligt och varmt så blev det vattenapportering och lek för hundarna. Apportering är ju något av Kaizas paradgren och gissa vem som var snabbast i vattnet och hämta apporten? Kaiza så klart, Sigge får nog träna lite mera på sin simstil. Wilhelm har varit här en vecka och det har varit mycket bus och upptåg med Kaiza. De är fortfarande de allra bästa vänner och Kaiza viker inte från Wilhelms sida. Nu laddar vi laddar för nosaktiviteter i alla dess former. Kaiza har flera ”nosuppdrag” framför sig i sommar. Vi önskar er en skön sommar och semester! Kaiza, Håkan och Eva-Lis

Apportering med Sigge och Kaiza

Kaiza hämtar apporten snabbast!

Vattenapportering är toppen tycker Kaiza

Sigge gillade vattenapportering till slut

Wilhelm och Kaiza har plockat sommarblommor.

Glad Midsommar!

Jordgubbstårta

Skål och Glad Midsommar!

Rulla till toppen