Älgjaktsvecka

Allt här hemma kretsar just nu kring jakt och förra vecka veckan var det den traditionella jaktveckan här hemma. Anna-Maria (dotter) kom hem och vi bodde i ett generationsboende (4 generationer) hos vår kennelmormor som stod för hund-, barnvakt och ”All Inclusive”. Sammanlagt fälldes 8 stora älgar och 3 kalvar, nu är det bara kalvjakt kvar. Helgerna framöver kommer att ägnas åt efterjakt. Det är inte bara älgjakt utan småviltsjakten har också börjat och det kommer vi också att ägna oss åt och då är Kaiza självklart med. Kaiza och jag har varit med på Springer Mellans viltspårcup och vi kom sist av 7 ekipage, men vi är lika glada för det. Vi har bara gått 2 spår av 5 i Värmlandsskogarna med roliga och kluriga spår, tyvärr är det lite långt att åka och tiden räcker inte till. Till helgen åker Eva-Lis på Springerklubbens Club Show och Kaiza och jag har efterjakt. Ha en fortsatt fin jakthöst! Här ska snön komma idag! /Håkan , Kaiza och Eva-Lis

Redo för en ny jaktdag, med the, camenbert och smörgås.

Kaiza luktar in älgarna som fällts

Fest har vi också haft . Här skålar Ingegärd och Wilhelm. Skål!

Anna-Maria klar för en jaktdag

Wilhelm och Kaiza bästa älgjaktsduon

Rulla till toppen