Advent!

Trevlig advent! Idag på första advent har vi varit i skogen och tagit gran, tidigt kan tyckas men vi tycker om att ha granen inomhus och njuta av den fram till jul och därefter. Passade också på att ta adventsfikat i skogen med nybakt saffransbröd. Senaste månaden har Kaiza varit med på efterjakt på älg på helgerna och det går riktigt bra. Hon har full koll på allt som händer och när älgen var ca 200 m från oss markerade hon genom att sätta sig upp och ”tryffeln” på nosen vibrerade. Fram till jul har vi småviltsjakter inplanerade och Kaiza kommer att få vara med som stötande hund. Vi önskar er en fortsatt fin advent och december! /Håkan, Eva-Lis och Kaiza

Vår fina Kaiza önskar en fin advent!
Väntar på älgen
Adventsfika
Kaiza
Årets julgran – check
Fika i skogen smakar bäst
Rulla till toppen