Gevärskullen 15 år!

I år är det 15 år sedan vår första kull föddes här hos oss på Kennel Willow Grouse. Kullen kallades Gevärskullen och var döpt efter olika gevär. Fyra valpar föddes 2006 och 6 valpar 2007. Fördelningen var 5 + 5. Alla hundarna blev duktiga jakthundar och några av hanar förde generna vidare genom att de användes i avel. Vi sparade Zaga och Tim i kullen och båda visade lysande resultat på jakter, eftersök och Zaga i utställningsringen som veteran. Idag finns ingen av hundarna kvar men det är alltid roligt när man ser att det finns Willow Grouse längre tillbaka i stamtavlor. Inför kommande kull har vi intresserade valpköpare både från första och andra kullen. Tack till alla er som tagit hand hundarna på allra bästa sätt! /Eva-Lis & Håkan

SE VCH Willow Grouse Arizaga ”Zaga”

Rulla till toppen