God fortsättning 2022!

Nytt år och nya möjligheter. Här hos oss planerar vi valpar och i slutet av december var vi i Strömsholm hos veterinär Nils Wallin Håkansson för ögonlysning och allt såg fint ut. Vi har haft några fina vinterdagar som vi tillbringat på sjön med att ploga upp gång/sparkbana, ishockeyplan och skridskobana. Det är toppen att gå på isen nu när det blivit lite snö och Kaiza har fullt upp med att nosa på alla spår från hare, räv och rådjur. Det är inte många dagar kvar av jaktsäsongen (älg, rådjur) och Kaiza kommer inte att jaga mera den här säsongen. Idag har vi haft en fin dag på sjön med kolbulle och långa promenader. Vi önskar Er en god fortsättning på 2022! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza

Vår finaste Kaiza 3,5 år
Kolbulle är mums!
Matte njuter av kolbulle och fint väder
Mums!
Det luktar gott husse!
Kaiza och husse väntar på lunch
Får jag smaka?
Rulla till toppen