Väntan……..

Inget är som väntans tider……… vi är redo att Kaiza ska börjar löpa så att det blir parning. Hon har fällt ur rejält så löpet är nog i antågande. Vi har varit och tittat på Kennel Wilmios 7 veckors valpar efter Olle (som Kaiza ska paras med). 5 st jättefina tikar med underbara huvuden. Vi kunde känna hur mycket vi längtar efter valpar igen. Under helgen har vår Anna-Maria fyllt 34 år. Stort Grattis till dig! I morgon är jaktsäsongen slut och vi har haft några fina jaktdagar tillsammans med Kaiza i skogen. Nu ser vi fram mot augusti och fågeljakten och hoppas på att det blir ett fågelrikt år. Ha en fin vecka och sköt om Er! /Håkan & Eva-Lis, Kaiza

Kennel Wilmios underbara valpar 7 veckor
Kaiza (urfälld)
Gosiga valpmagar
Grattis Anna-Maria!
Jaktsäsongen 2021/2022
Augustijakt 2021

1 reaktion på ”Väntan……..”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen