Årets Viltspårsspringer och Nose Work springer 2021

Idag har det varit årsmöte för Springer Mellan. Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar blev det utdelning av ”Årets hundar 2021”. Kaiza blev Årets viltspårsspringer 2021 och Årets Nose Work springer 2021. Hon delade sedan andra platsen i Årets Deltagarmästare 2021 och kom på andra plats som Årets aktivitetsmästare 2021. Vi är så glada för dessa utmärkelser och trots att 2021 var ett pandemiår har vi lyckats i flera grenar och deltagit på aktiviteter. Det är Kaiza som ska ha all ”cred” och hon visar än en gång vilken kapacitet hon har såväl i skogen som på NW tävlingar.

Kaizas favorit Wilhelm har varit här under helgen och det har spelats pokémon, mysts och pratats hemligheter. Tyvärr har snön försvunnit här hemma på gården och istället har vi fått en skridskobana. Vi önskar Er en fortsatt fin vecka! / Kaiza med Lycklig Husse och Matte

Kaiza, Årets Viltspårshund 2021 och Årets Nose Work hund 2021
Kaiza och Wilhelm spelar pokémon
Wilhelm och Kaiza har hemlisar
Rulla till toppen