Kaiza och Olle = SANT!

Sportlovsveckan var vi på semester på Gran Canaria. En vecka som innehöll mycket bad, sol, god mat och rekreation. Kaiza var hemma hos våra hundvakter Eva och Elsie. Innan vi åkte hade Kaiza börjat löpa och parningen skulle ske när vi var borta. Det blev vår son Johan som fick åka med Kaiza till Olle och det gick utmärkt. Kaiza och Olle fattade tycke för varandra och nu hoppas vi på att det finns små gryn i Kaizas mage. Hon har redan fått den sorgmodiga blicken och vi tycker att Kaiza är mer hungrig än vanligt. Stort TACK till Johan som åkte med Kaiza till Olle och till Eva och Elsie som tog hand om henne under veckan. Vi ser fram mot flera dräktighetstecken och vi får dräktigheten bekräftad i slutet av månaden genom ultraljud. Här hemma njuter vi av den femte årstiden och att dagarna blivit ljusare. Må väl! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza

Med hopp om en vår
Bad är härligt
Gladaste uppfödarna när vi fått veta att parningen lyckats
Amfi Beach, Gran Canaria

Rulla till toppen