Första spåret 2022

Idag har vi gått första spåret 2022. Kaiza var riktigt ”taggad”, men när vi hade startat gick det som på räls. Det är alltid lika spännande med första ”lagda” spåret för året, sista spåret hon gick 2021 var ett ”riktigt” eftersök. Vi kom till spårslut utan några ”missar” och jag är mycket nöjd. Nu är det dags att lämna tillbaka den fina pokalen , vandringspriset som Kaiza vann hos Nordiska Hund Värmland. Lovar att vi kommer tillbaka nästa år. Vår upplevelse är att Kaiza är dräktig, men det vet vi inte till 100% förrän vi gjort ultraljud. Dräktighetstecken som vi ser är att hon är mera hungrig än vanligt och att hon upplevs lite lugnare både vid promenader och i arbete. Det ska bli så spännande att se vad som finns därinne. Vi önskar er en fin helg! /Håkan & Eva-Lis och Kaiza

Första spåret 2022
Nu ska det fina vandringspriset lämnas tillbaka till Nordiska Hund
Hittade klöven, älgen utan problem
Min matte är snål fick bara en ostskiva

Rulla till toppen