Slutspurt……..

I skrivande stund är det inte många dagar kvar innan Kaizas valpar gör entré. Hon är mycket tjock och det är jobbigt och tungt. De fina soliga dagarna har Kaiza mestadels varit inomhus och nu blir det nästan inga promenader. Valprummet står klart och hon ligger i rummet på nätterna. Vi ser fram mot en vår i valparnas tecken och håller tummar och tassar för att allt ska gå bra.

Den 20 april fyllde Dance-kullen 6 år! Stort Grattis och hoppas att ni fick något gott av er husse och matte.

I veckan var vi på en snabbvisit i Stockholm. (Kaiza var hemma med kennelmormor) Givetvis besökte vi Kungsträdgården och fotograferades under körsbärsblommorna. Nu är det verkligen vår och sjön har sköljt här hemma och lommen hörs med sina skrin. Ha en fin vecka, vi hör av oss när allt är klart och vi ser att mor och barn mår bra. /Eva-Lis & Håkan, Kaiza

Håkan känner hur de små fiskarna sprattlar
Körsbärsträden blommar i Kungsträdgården
Kaiza har intagit valplådan
Dance-kullen fyllde 6 år den 20 april. Grattis!
Rulla till toppen