Hopp och Dressyr-kullen är här!

I torsdagskväll föddes Kaiza och Olles Wilmios Oh My Gosh valpar. Det blev 7 st, 5 hanar och 2 tikar. Valparna är mycket livskraftiga och den största vägde 490 g och den minsta 386 g, inte undra på att Kaiza varit stor. Hon tar hand om de små på allra bästa sätt och det är som om hon aldrig varit annat än mamma. Vi har hanvalpar osålda som vi hoppas ska hitta bra och aktiverande hem. Kullen kommer att få namn efter kända hopp och dressyr hästar. Givetvis har vi firat födseln när lugnet hade lagt sig och nu väntar en härlig vår med de små. Här nedanför finns bilder på hela kullen, tikar och hanar. ETT STORT TACK TILL ALLA SOM GRATULERAT TILL KULLEN! Vi uppdaterar er inom kort. /Kaiza, Eva-Lis & Håkan

5 st svart/vita pojkar
Vi firar med Moet
Tikarna, 1 brun/vit, 1 svart/vit
Hela kullen
Rulla till toppen