Kaiza 4 år och valparna 1 vecka!

Kaiza har fyllt 4 år och hon firades med pannkaka. Hon sköter om alla sina valpar på bästa sätt och har börjat lämna valplådan för att se efter vad vi har för oss. Under fliken valpar och kullar har valparna fått en egen flik som heter Hopp och dressyr kullen. Där finns bilder på alla valpar och vi har fortfarande hanvalpar till salu till aktiva hem. Valparna har under veckan ökat i vikt och man kan tydligt se hur de utvecklas dag för dag. I allt ståhej runt valpning och valparnas ankomst har vi glömt att gratulera Dance kullen som fyllde 6 år den 20 april, GRATTIS! Vi njuter i valplådan och ser fram mot varma soliga försommardagar. /Eva-Lis & Hakan, Kaiza och alla valpar

Hipp Hipp Hurra för vår Kaiza 4 år!
Pannkakskalas!
Mjölkbaren är öppen
Valpmys

Rulla till toppen