Hej världen!

Valparna är 17 dagar och har börjat öppna ögonen, inte alla men några. Vi har märkt att hörseln också börjar komma och när vi kommer in i valprummet och ropar på valparna börjar de genast att röra på sig. Kaiza sköter om de små på allra bästa sätt. Hon går ut på tomten med oss och är med en liten stund men vill sedan in igen och ta hand om de små. Hon får också lite egen tid varje dag med borstning eller en liten apporterings övning. Viktigt att hon också stimuleras med något. Vi har en lite kille som vill hitta ett eget hem och leveransen blir vecka 26. Vi njuter i lådan och studerar de små som redan har små egenheter. Under sidan valpar och Hopp och dressyrkullen finns nya huvudbilder. /Kaiza, Eva-Lis & Håkan

Trångt i mjölkbaren
Puss på dig mamma
Sovstund
Kennelmormor
Mysigt att vila på maten
Hej världen!

1 reaktion på ”Hej världen!”

  1. Carina Lundevi

    Åh så fina och söta. Och så spännande med ögon som öppnas.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen