Vi äter och växer!

Valparna blev 3 veckor förra veckan och under helgen har de börjat äta valpfoder. Vi började med smakportioner men det smakade bara mer så nu äter de ett mål om dagen. Efterrätten och övriga måltider bjuder mamma Kaiza på . De är också avmaskade vilket inte smakade så gott. Valparna har också flyttat ut till en större valphage på dagarna men sover i valplådan på nätterna. I den större hagen ser de oss nästan hela tiden och blir vana med Tv, dammsugare, telefoner och alla andra ljud i ett hem. Vi ser fram mot kommande helg och de valpköpare som kommer på besök, det ska bli kul. Här nedanför kommer några bilder på de små ”gullsvansarna”. Ha det gott! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza

Nu är vi i lekhagen
Valpfoder är mums!
Sötnos
Vi sover gärna i klump
Paltkoma!
Gullsvans
Rulla till toppen