4 veckor och fulla med liv

Nu har valparna passerat 4 veckor och det är full fart. De äter, sover, leker och växer. Under helgen har vårt barnbarn Wilhelm varit här och han har verkligen gillat de små och det har varit ömsesidigt. Våra första valpköpare har också varit här och tittat på de små liven. Kaiza tycker att det är bara roligt med besök och trivs verkligen när någon klappar och bryr sig om henne. Hon får ofta lite extra tid med någon av oss och det kan vara allt från trim, kamning till apportering. Vi upplever att hon behöver det. Valparnas matranson för dagen har utökats samt att de diar Kaiza som fortfarande har mycket mat och som nu sköter sin matning helt själv. På valparnas sida har vi uppdaterat med nya bilder. Vi ser fram mot flera valpköparbesök under veckan och har fortfarande en hanvalp till salu. /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och alla valpar.

Mätt och belåten
Kan man komma ut här?
Wilhelm med alla gullsvansar
Valpmys
Lek och bus
Sovdags
Jakt introduktion med modersmjölken
Nykammad Kaiza
Rulla till toppen