Grönbete

Äntligen blev det några soliga och varma dagar så att valparna fick komma ut i hagen, ett ställe där de verkligen trivs. Valparna har en tunnel, ett mindre rör, leksaker som hänger ner och mycket mera som de kan aktivera sig med och som vi tror minskar rädslor och tränar bland annat balans. Vi har haft besök av valpköpare både nya och gamla under veckan och det är bara roligt. En av tikvalparna kommer att flytta till Norge och familjen Nielsen som 2008 köpte tiken Willow Grouse Ofelia ”Mira” av oss. Hon fick ett långt och lyckligt liv och nu är det dags för en ny springer. Alltid roligt när gamla valpköpare kommer tillbaka. Alla valpar har fått kärleksfulla hem och kommer att flytta vecka 26.

Nationaldagen firades här hemma med fotografering av Kaiza och valparna. Just nu stundar studentveckan med mösspåtagning, studentlunch, avslutningar och student innan ett skönt sommarlov. Njut av fågelkvitter, syrendoft och ljusa försommarkvällar! /Eva-Lis & Håkan, kaiza och alla valpar

Det kliar i tänderna
Oj den rullade visst iväg
Nationaldags fin
Lunch utomhus
Nationaldags fotografering
Rulla till toppen