Håkans Lekland

Nu är valparna ute varje dag och de har fått en större hage att vara i. Det finns samma saker där som i den mindre hagen och vi kallar det för Håkans Lekland. Några gånger per dag får de komma utanför och springa fritt och upptäcka vad som finns runt omkring. Det kan va allt från blommor, gräva i jorden, bära kottar, hoppa i blåbärsriset eller sätta/lägga sig ner och bara titta. Senaste veckan har valparna börjat äta 4 gånger/dag och det är runda och mätta valpar som smaskar i sig maten. Kaiza är mycket smal och hon diar bara några gånger per dag. Hon är inte speciellt road när de biter henne så hon går därifrån. Kaiza har/haft mycket mjölk och varit en prakt mamma på alla vis.

Vi har haft besök under veckan av valpköpare, springervänner Caisa och Magnus som har springern Norton (Kaiza är faster till Norton) och inte minst besök från Kennel Kristaras Christina och Tony samt Anette som har Kaizas mamma. Alltid trevligt när vi träffs och utbyter tankar och ideér med varandra. Nu har jag bara tre arbetsdagar kvar innan ett skönt sommarlov väntar. /Eva-Lis & Håkan, KAiza och alla valpar.

Håkans Lekland med sjöutsikt
En apportör
Visst är jag fin?
På språng
Bästa mamman Kaiza med några små valpar
Bröderna Brothers
Blivande spårhund
Häng med här luktar det något…………..
Jag heter WG Dalera och är den brun/vita tiken

1 reaktion på ”Håkans Lekland”

  1. Åh så härliga bilder. Vilka underbara valpar och vilken tur dom har som fått er som uppfödare. Bättre kan nog ingen valp ha det. Lycka till i fortsättningen. Kram till er alla. Pia

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen