8 veckor!

Tiden går fort och valparna börjar närma sig 8 veckor. Valparna har trimmats vid öron och hals och det kom fram mycket söta och fina små springer huvuden. Vi har tagit nya stå och huvudbilder och det vi ser av kullen är mycket fina, rejäla, välmående och vackra valpar, vi är så nöjda. Under veckan har vi haft besök av andra kennlar med koppling till kullen och det är alltid roligt att få feedback och dela med sig av sin kull till andra. Tack för att ni kom Lotta C, Eva H, Martin A! Nu står midsommar för dörren och på måndag ska valparna besiktas innan första åker till sin nya familj, sedan flyttar de en efter en under veckan. Kvar här hemma blir Willow Grouse Indiana och hon ska kallas Ellen. Vi önskar er en fin Midsommar! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och alla valpar

Willow Grouse Indiana
Willow Grouse Dalera
Willow Grouse Zuccero
Willow Grouse So Unique
Willow grouse All In
Willow Grouse Dante Weltino
Willow Grouse Touchdown
Ellen
Stella
Harry
Bosse
Kasper
Rulla till toppen