Alla hopp/dressyrvalpar har flyttat

Nu har alla valpar flyttat till sina nya fina hem. Vi har fått rapporter om att det går bra och att valparna både äter och sover och gör allt det andra precis som man ska. Vi önskar er Lycka till med er nya familjemedlem! Här hemma finns Willow Grouse Indiana ”Ellen” kvar och hon tycker nog att det är lite konstigt att vara själv med mamma Kaiza.

Vi vill säga ett STORT TACK till Eva som lät oss använda Olle, Johan som åkte till Olle med Kaiza, kennelmormor Ingegärd som ställt upp både vid valpning, passning och bak/matlagning mm. Övriga familjen, springervänner som varit här och tittat, uppfödare som hört av sig och varit här, andra hundvänner och inte minst Lisa och Rachel på Anicura Ludvika som finns ett telefonsamtal bort. Vi har säkert glömt någon men vi är evigt tacksamma för er alla! TACK!

Nu kommer vi att njuta av sommaren och några aktiviteter sägs vara inplanerade för Kaiza i augusti. Vi önskar Er alla en skön sommar tillsammans med era valpar/hundar. /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen

WG Zuccero ”Sigge” har flyttat till familjen Lundevi i Skultuna
WG Touchdown ”Kasper” har flyttat till Nora i Hammarby
WG Dalera ”Stella” har flyttat till familjen Nilsen i Oslo
WG All In ”Bosse” har flyttat till familjen Brandvold, Hudiksvall
WG So Unique ”Harry” har flyttat till familjen Holmstrand i Sköndal och springern Ebba.
WG Dante Weltino Old ”Kasper” har flyttat till Annika och Christer i Vargön.
Rulla till toppen