Valprapport och Nose Work

Vi har fått rapporter från valparna i kullen och alla har funnit sig väl tillrätta i sina nya hem. Några är på semester, en hjälper till i stallet och några har det bra hemma och njuter av uppmärksamhet och sommaren. Ellen har varit med på Springer Mellans Nose Work dag idag och det var jättekul tyckte hon med doften eukalyptus. Hon fick prova på att gå en urvalsbana och det är makalöst hur snabbt en valp lär sig doften och hittar rätt burk.

På tisdag går Kaizas karens (75 dagar) ut från valpningen och hon kan få vara med på aktiviteter och tävlingar igen. Kaiza är mycket ”taggad” att få jobba med något igen och vi tittar över vilket utbud som finns. Först ska hon delta i Tunabygdens Jaktvårdskrets uttagning till kretsmästerskap i viltspår i Jägarförbundets regi. Det ska bli mycket spännande, nu har vi två veckor på oss att finslipa formen och lägga kluriga spår. Vi önskar Er en fortsatt skön sommar och semester. /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen

Sommarhälsning från Sigge på Gotland
Bosse njuter i gräset
Harry hjälper till i stallet tillsammans med kompisen Ebba
Stella är på ferie på fjället
Kasper schillar i mattes korg
Ellen
Ellen söker efter eukalyptus och belönas med godis
Ett glatt gäng som gått på kurs för Lotta Torstensson
Där var det! Godis, godis
Rulla till toppen