Club Show 2022

Under helgen har det varit Springerklubbens Club Show samt 40 års jubileum i Ånnaboda. Vi firade med mingel, lunchbuffé och utställning i två dagar. På lördagskvällen var det en mycket trevlig middag med buffé och musikqvizz. Under helgen var Carolina från Svedea där och pratade försäkringar och jag hade turen att vinna en fin låda med diverse hundprylar, bla en fin koala till Ellen och godis till Kaiza. Vinnare BIM i valpklss 2 blev Ellens fina halvsyster ”Gullan” Wilmio’s Show And Shine. Grattis Ewa!

Jaktklassen som kennel Willow Grouse sponsrade vanns av BIR Cool mon Avendesora Poland ”Snow” och BIM Kahdensiskon Ini Mini Mo ”Indi”. Grattis till AnneMarie och Snow samt Jana och Indi! Slutligen var det dags för BEST IN SHOW BIS 1 Visänga Off The Leash ”Otis” BIS 2 Lelica’s White Shadows ”Parisa”. Stort Grattis till Eva-Marie och Lena! Vilka vackra hundar!

Nu tränar Kaiza och Håkan spår igen och till helgen är det dags för kretsmästerskap för Jägarförbundet. Håll tummar och tassar! I början av augusti åker Kaiza och Håkan till Vänersborg och deltar i Vänerpokalen. Ha det gott i sommarvärmen och glöm inte att ge era hundar vätska, Ett tips är att hälla i en liten skvätt mjölk i vattnet så brukar det drickas upp. Ha det gott! Eva-Lis & Håkan Kaiza och Ellen.

Murikkan laddad inför första kvällen
Mingeltältet med cider och snacks!
BIR Cool mon Avendesora Poland ”Snow” och BIM Kahdensiskon Ini Mini Mo ”Indi”.
Lyckans lotteri från Svedea! Tack Carolina
Skönt att sova under kylduken hälsar Ellen
Steker viltkött i Murikkan, mycket gott!
BIM valpklass 2 Wilmio’s Show And Shine. ”Gullan” Grattis Ewa!
BEST IN SHOW BIS 1 Visänga Off The Leash ”Otis” BIS 2 Lelica’s White Shadows ”Parisa”. Stort Grattis till Eva-Marie och Lena!
Kaiza och Ellen tittar ut över Siljan
Vi har ingen lust att bada hälsar gullsvansarna
Rulla till toppen