GOD JUL!

Jul jul strålande jul…………………..✨✨

Ett år går fort och vilket fantastiskt år vi haft med valpar, Nose Work, viltspår och mycket mera. Vi har planerat valpar länge, men ibland kommer livet emellan och fokus läggs på annat. I slutet av februari var det dags för Kaiza att träffa Olle. En “date” som gick mycket bra och vi är mycket tacksamma för att sonen Johan ställde upp och hjälpte oss och till Eva att vi fick låna Olle. Tack! Våren gick fort och i slutet av april kom vår efterlängtade “Hopp och Dressyr” kull. Valpningen gick bra och det blev 5 hanar och 2 tikar. Alla valparna har fått underbara hem och vi är så tacksamma och glada för alla valprapporter. ❤️

Under året har Kaiza deltagit i Jägarförbundets kretsmästerskap i viltspår där hon kom på andra plats. Hon har även deltagit i Värnerpokalen i viltspår samt flera Nose Work tävlingar. I slutet av augusti åkte vi till Tänndalen och deltog i Fjällsniffen. Första dagen gick inte så bra, men andra dagen tog Kaiza 75 poäng och Håkans första SSE (särskilt samspelt ekipage) Därefter har det blivit flera tävlingar med 75 poäng och ytterligare två SSE. Nu kämpar vi vidare för att ta diplom. Kaiza har jagat hela hösten och hennes första skogsfågel fälldes på premiären i augusti, en fin orre.

Ellen den valp som vi sparade har gått valpkurs och varit på fyra utställningar. Första utställningen var i Karlsborg där hon kom på andra plats med Hp. Ellen har ett stort viltintresse och hennes första hare fälldes på Öland vid 7 månader.

Målet för 2023 är att Ellen ska få prova på Nose Work, viltspår och springa vänstervarv. Kaiza ska få tävla i Nose Work och kanske en och annan viltspårstävling. Vi ser också fram mot att få träffa “våra” valpar med familjer vid en valpträff och vi vill tacka alla våra fina valpköpare för att Ni tar hand om era hundar på ett utomordentligt sätt.

Vi önskar alla våra hundvänner och valpköpare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT 2023!

Eva-Lis & Håkan

Kaiza och Ellen

Rulla till toppen