Ölandsjakt och Stockholms Hundmässa 2022

I torsdags åkte Håkan och hundarna till Öland för några dagars jakt och trevlig samvaro med familjen Janzon. Det var första gången som Ellen skulle släppas på vilt och det gick med bravur. Markus fick den stora äran att fälla en hare för Ellen. Tilläggas ska att han fällde det första viltet även för Kaiza. Det fälldes några rådjur och harar och det var trötta hundar som sov gott på kvällarna. På lördagen var det dags för ett trevligt och mycket gott julbord på Gammelbyns Gästgiveri på östra sida av Öland. Ett STORT TACK till familjen Janzon för er gästfrihet.

På fredagen åkte jag, Eva-Lis och kennelmormor Ingegärd till Stockholm för att gå på Stockholms Hundmässa 2022, träffa Anna-Maria med familj samt njuta av ett julpyntat Stockholm med både julmarknader och shopping. På mässan träffade vi hundvänner och vi tittade givetvis lite extra i springerringen. Vi hade också förmånen att träffa Trissa en Porsulaine som blev SE UCH. Porsulaine är en mycket trevlig ras som vi tittat på i några år och som tilltalar oss mycket. ? Nu förbereder vi oss inför jul med en del inköp och julpyssel innan vi får en skön ledighet. Hundarna har inte fler aktiviteter inplanerade utan får mysa inomhus, ute är det ikväll -17 C. /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen

Första haren för Ellen, 7 månader. ??
Finaste Astrosprings Triton ”Sam” ?❤️
Herr och fru Bagge i SKK:s monter
Middag på Tabbouli med bästa sällskapet, Wilhelm och Anna-Maria.❤️
Ellen spanar efter harar och rådjur. ??
Träffade Telly som jag fick äran att ta hand om ?❤️
Trissa Porsulain ?❤️
Glögg på julmarknaden i Gamla stan ❤️
Rulla till toppen