Födelsedag och advent

Hipp Hipp Hurra för Håkan som fyllt år! Vi firade honom med familjen på Vanbo Herrgård och det var ett glatt gäng barnbarn. Helgerna har annars bestått av efterjakt på älg och Kaiza har fått följa med på pass. Inget vidare kul att bara sitta stilla och vänta. Advents och julförberedelserna pågår för fullt här hemma. Vi har tagit adventsgran och tallar till fågelstugorna, klätt vår gran inomhus, bakat och träffat tomten. ?? Nästa helg åker jag på Stockholms Hundmässa och tittar på fina hundar, träffar hundvänner och kanske köper en och annan sak till hundarna. Vi önskar er en fortsatt fin advent! Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen

Födelsedagsbarnet med alla barnbarn
Den här tallen tar vi. OBS! Egen mark
Härliga gratulationsblommor till Håkan
Det är tråkigt att sitta på pass tycker Kaiza
Fika smakar alltid bra utomhus
???Min lilla gran du är så fin du luktar gott av terpentin…………
Rulla till toppen