Juniorer och jaktsäsongen 22/23 är slut!

Nu är hundarna i Hopp och Dressyrkullen 9 månader vilket innebär att de är juniorer och får tävla i juniorklass på utställning, får starta i officiell klass i viltspår mm och att resultaten är officiella. Nose Work får man vänta med tills man fyllt 10 månader och kan göra doftprovet. Jaktsäsongen är slut inom kort och vi medger att vi haft en fin säsong med Kaiza och även Ellen som gjort debut i skogen. På skogsfågelpremiären fälldes första orren för Kaiza och på Öland fick Ellen göra debut med en hare. Det har även fällts rådjur och harar för Kaiza. ?????

Ellen och Eva-Lis tränar Nose Work för att göra doftprovet i eukalyptus och det blir kul när vi har en varsin hund att tävla med. Eva-Lis & Håkan. Kaiza och Ellen ?????

Ellen 9 månader
Skogsfågeljakt i Härjedalen
Willow Grouse Indiana ”Ellen” 9 månader
Ellens första hare på Öland
Rulla till toppen