Utmärkelser 2022

Trots ett halvår med valpar och karens blev vår Kaiza Årets Viltspårs Hund 2022 hos SSRK Västerbergslagen ?. Hon kom på 3.:e plats som Årets Deltagarmästare 2022 ? , 4:e plats som årets Nose Work springer ?, 4:e plats som Allround springer ? och 6:e plats som Viltspårs springer ? hos Springer Mellan. Vi njuter av alla framgångar och gläds även att Ellen Karamellen kom på en 4:e plats som årets Deltagarmästare ?. Nu tävlar vi vidare och aktiverar oss och hoppas på nya framgångar under 2023. Vi tränar just nu mycket stadga framför allt med Ellen och använder oss av ”placeboard” en liten låda som hon älskar att sitta på och vet att där ska hon stanna om vi inte säger annat. Vi tränar också Nose Work och har några tävlingar i åtanke. Viltspår kan vi inte träna än eftersom det är ca 40 cm snö i skogen men sportlovsveckan ska bjuda på töväder. Ha en fin sportlovsvecka! Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen. ????

Vår duktiga Kaiza
Placeboard är grejer tycker båda hundarna
Fin vinterdag med Kaiza och Ellen
Fina utmärkelser 2022
Rulla till toppen