Nu börjar alla aktiviteter

Nu har våren börjat komma till oss och vi är verkligen älskare av den sk femte årstiden. Vi tycker om att vara ute, solen värmer och hundarna gillar att ligga och sola. I och med vår så börjar alla aktiviteter med hundarna ta fart. Vi har en hel del framför oss med kursverksamheter, viltspår., Nose Work, utställningar och mycket mera. Nu gäller det bara att träna……………..

Förra helgen flyttade Willow Grouse Dante Weltino Old ”Kasper” till Borlänge till Anna-Lena och Micke. Kasper flyttade på grund av sjukdom i den förra familjen. Veckan har gått jättebra och Kasper har fått en storasyster i springern Rut 9 år. Lycka till med Kasper! Fina bilder har vi fått från Stella och Kasper i Stockholm, tusen tack! Nu ser vi fram mot att fira påsk med familjen och en del hundträning.

Vi önskar Er alla en riktigt GLAD PÅSK!

Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen ???????

Kasper med sin nya matte Anna-Lena
Ellen och Kasper
Finaste Stella! Willow Grouse Dalera
Kaiza tränar fordonssök
Inomhussök
Kasper på promenad
Ta mig brorsan om du kan?
Det är tryggt att ha en axel att luta sig mot tycker Kasper i Stockholm
Stadgeträning med husse

Rulla till toppen