Födelsedagskalas och juniorklass

Vi har firat påsk här hemma tillsammans med familjen. Veckan efter påsk åkte vi till Stockholm och hälsade på Wilhelm med familj. Han ville att vi skulle fira Ellen som snart fyller 1 år med kalas. Wilhelm bjöd in sin kompis Espen och det blev fest på kladdkaka. Ellen mådde fint och fick presenter som Wilhelm handlat. Vi var i innerstan två dagar och Ellen fixade bussar, sirener, barn, hundar och mycket mera fint. I Humlegården var det filminspelning av Solsidan och det gick utmärkt för Ellen att vara statist. I lördags åkte kennelmormor Ingegärd och jag till Forshaga för att ställa ut Ellen första gången i juniorklass. Det var Johan Andersson som dömde och Ellen fick fin kritik förutom att han tyckte att hon rörde sig med något kort steglängd och var instabil i fronten. Nu ser vi fram mot nästa helgs Nose Work tävlingar och viltspårskurs. /Eva-Lis & Håkan, Ellen och Kaiza ????

Ellen firar 1 år
SSRK Värmland juniorklass
Wilhelm och Espen har kalas för Ellen
Håkan och Ellen i Humlegården på filminspelning
Willow Grouse Indiana ”Ellen Karamellen” ?? 1 år
Rulla till toppen