Diplom TSM1, Vårsniffen

Årets första Nose Work tävling för oss, Vårsniffen arrangerades av Malungs kennelklubb under helgen. Det var Kaiza och Håkan som deltog, Ellen fick inte delta pga att hon inte fyllt 1 år. Tävlingen skulle utföras på eftermiddagen, men vi var ute i god tid. Det var en mycket fin dag som spenderades på en parkering i solen. Kaiza var fokuserad och tog alla 4 fyra söken mycket snabbt, domaren Örjan Björklund var mycket nöjd med Kaizas fokus och doftsäkerhet. Det blev det första diplomet i Nose Work TSM1 och en 2:a plats totalt, 1:a i fordonssök och 2:a i behållarsök. Sammanlagt tog tävlingen 01:31,02 och blev slagna med 5 sekunder på totalen. Idag har Ellen och Kasper 2 börjat på viltspårskurs och det gick jättebra, även Kasper 1 har börjat på kurs och det har också gått fint. Vi önskar er en fin vecka och hoppas på att det fina vädret ska komma tillbaka. Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen ????

Givetvis ett besök på Vansbro Konditori
Prisutdelning
Medaljer och prisrosetter till ett duktigt ekipage
Väntan i solen Håkan och Kennelmormor Ingegärd
Firar med champagne ??
Prisskörden ????
Rulla till toppen