Valpträff och BPH

I fredagskväll träffades Hopp och Dressyrkullen för valpträff och alla hundar med mattar och hussar kom. Vi höll till i det vackra Säfsen Resort och på lördagen fick alla hundar fick prova på viltspår, apportering på land/vatten, Nose Work och trimning. Tidigt på söndag morgon begav vi oss till Malungs Kennelklubb för att göra BPH. Det var 7 st trygga, sociala, nyfikna och skottfasta hundar som beskrevs. Det är med stor värme i hjärtat vi såg dessa hundar gå från klarhet till klarhet. Ett STORT TACK till Er alla som kom och gjorde denna helg till ett oförglömligt minne och TACK för att Ni förvaltar dessa hundar så väl! Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen ????

Willow Grouse Touchdown ”Kasper”
Willow Grouse Sp Unique ”Harry”
Harry och Kasper väntar på att gå spår med sina mattar
Harry och matte Malin
Sigge och husse Jon kollar apporten
Kennelhusse Håkan
Tacokväll
Ellen hälsar på Blåtanten (figuranten)
Willow Grouse All In ”Bosse”
Willow Grouse Dalera ”Stella”
Sigge väntar på apporten
Bosse och matte Ulrika
Stella och Kari
Kasper 2 och matte Anna-Lena apporterar
Fredagskväll och tacos
Grabbarna vid Murikkan
Kari och Stella
Rulla till toppen