Utställning Östersund och Fria Höfter

Vi har under Kristi Himmelfärds helgen varit i Östersund på SSRK vårutställning. Vi åkte på fredagen och började med att titta till fäboden i Härjedalen. Det var en fin vårdag och lugnet och tystnaden var påtaglig. Hundarna fick springa av sig innan vi fortsatte mot Östersund. På lördagen åkte vi till Tännforsen ovanför Åre och tittade på forsen och vårfloden. På kvällen var det cruising i Östersund och hundarna fann sig väl i allt motor och musikspelande. På söndagen var det dags för både Ellen och Kaiza i ringen. Ellen fick excellent och kom 2:a i juniorklass och Kaiza fick ett VG pga hennes lockiga päls. Ellen har röntgats och hon har fria höfter, skönt! Nu tar vi ledigt från utställningar och ägnar oss åt viltspår, Nose Work och valpträff. Vi önskar Er en fin helg! Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen ????

2022-05-09 SSRK Östersund excellent 2:a juniorklass
Ellen Karamellen ??
Tännforsen
Titt ut……….från utställningstältet
Buan
Åre torg
Rulla till toppen