Årets Springer 2023

Springerklubben har publicerat Årets Springer 2023. Kaiza kom på 6:e plats som Årets Nose Work springer 2023, Ellen kom på en hedrande 13:e plats. Ellen kom på 9:e plats bland Årets Viltspårsspringrar. Vi är mycket glada för vad våra hundar presterat under 2023 och Kaiza har haft ett fantastiskt år med 5 diplom i NW1 och 7st SSE. Ellen fick 1 diplom och 1 SSE. Ellen har också gjort ett fint år i spårskogen vilket resulterade i ett svenskt viltspårschampionat och 4st 1:a pris i öppenklass.

Året 2024 har börjat mycket bra och Team Håkan och Kaiza tog diplom i NW2 och fick även ett SSE. Ellen har klarat doftprovet i NW2 Lagerblad och Kaiza NW3 Lavendel. Våra mål för 2024 är att tävla vidare och kanske gå upp i NW3 med Kaiza samt ta titeln NW1 med Ellen. Nu ska vi suga på den här karamellen och njuta av framgångarna. Ha det gott! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen

Rulla till toppen