🌟Dalarnas Vackraste Arbetande Hundar 2023🌟

I lördags deltog vi i Dalarnas Kennelklubbs Ă„rliga utstĂ€llning för hundar som tagit en eller flera officiella meriter under 2023. De olika kategorierna var valp, veteran, utstĂ€llning och arbetande hundar. Kaiza och Ellen har bĂ„da tagit fina meriter under 2023 sĂ„ vi var med i arbetande hundar. Kaiza blev utslagen i första heatet och Ellen gick vidare till kvartsfinal dĂ€r hon blev slagen av den fina springerhanen Holliveras Country On Me ”Rebus” som vann. Grattis! 🎉 Tack till Dalarnas Kennelklubb för en fint arrangerad kvĂ€ll och till alla trevliga hundvĂ€nner runt bordet. Domare var Marita Östlund-Holmsten. đŸŒŸđŸ¶đŸ¶đŸ„łđŸŽ‰

Vi Ă€r mycket glada och tacksamma för alla runt omkring oss som stĂ€llt upp med trĂ€ningar, glada hejarrop och inte minst vĂ„r familj med kennelmormor i spetsen som gjort 2023 till ett mycket lyckosamt Ă„r. /Eva-Lis & HĂ„kan, Kaiza och Ellen đŸ˜€đŸ˜€đŸ¶đŸ¶

Rulla till toppen