Utmärkelser, kurs och tävling

I går hade Dalarnas Kennelklubb och SSRK Dalarna årsmöten (tyvärr samma tid) och vi hade utmärkelser att hämta i båda klubbarna. Ellen fick för sitt viltspårschampionat i båda klubbarna och Kaiza fick för sin Nose Work titel i kennelklubben. Det är alltid roligt att få uppskattning för sitt arbete med hundarna och vi ser fram mot att 2024 blir lika lyckosamt tävlingsår. 🐶🥇🏵

Vi har också tävlat i inomhussök där båda hundarna tog 75 poäng och vi har några tävlingar framför oss som vi hoppas komma med på. Förra helgen var vi på Nose Work kurs i Borlänge. Vi tränade höga-, djupa-, mikro-, utomhus-, inomhus-, lösa gömmor och mycket mera. En mycket givande helg som bjöd på alla sorters väder, regn, snö och sol och inte minst nya Nose Work vänner.

Vi önskar Er en Glad Påsk och hoppas att våren snart är här. /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen 🐶🐶🐣🐓🐥

Rulla till toppen