Grattis till Hopp och Dressyrkullen och till Ellens andra diplom!

Grattis till Hopp och Dressyrkullen som fyllt 2 år! Tänk va tiden går fort redan 2 år. Det är 7 st mycket fina hundar som utvecklats fint och har stor passion för spårarbete. Tack för att Ni tar hand om hundarna så fint. Även Dance kullen har fyllt 8 år och kan nu kallas för veteraner. Grattis till er! 🥳🎉

Senaste tiden har vi tävlat mycket med främst Kaiza och det har gått lite si och så i NW2. Ibland har hon tagit båda dofterna och ibland bara ett. Hon har fått några priser för snabba sök i behållarsöket. Kaiza och Håkan har börjat en utbildning i narkotika och vapensök och har genomgått ett test med både skott, höjd, gallertrappa, uthållighet mm. Utbildningen tar ett år och det ska bli spännande.

Ellen har på senaste tiden varit mycket ojämn i Nose Work men under helgen ordnade Malungs Kennelklubb Vårsniffen i TSM 1 och det gick riktigt bra. På lördagen fick vi 75 poäng där jag gjorde en felmarkering. Ellen kom på andra plats i fordonssöket och fick både medalj och rosett. Vi övernattade i Malung och passade på att åka upp på fjället i Sälen på lördagen. På söndagen var det dags igen och vi startade som nr 3 på eftermiddagen. Ellen gjorde fyra fina sök med bra tider så hon kom på fjärde plats i totalen och åter blev det en andra plats i fordonssök. Domare båda dagarna var Lotta Torstensson.

Vi ser fram mot vår, sol och värme och vi ska åka på ett Nose Work internat och träna olika gömmor, svårighet mm under en hel helg. Ha det gott! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen 😎🙂🐶🐶

Kasper har fått goda Cupcakes på födelsedagen och Ebba gratulerar Harry med ljus i tårtan. 🧁🎂

Finaste Willow Grouse Dalera ”Stella” och Willow Grouse So Unique ”Harry”  2 år. 🥳🎂

Rulla till toppen