Ellen NW1 och HS Narkotikasök AB

I söndags tog Ellens sitt sista diplom i TSM1. Hon har på senaste tiden haft ett ”flow” i sitt sök och det har gett resultat. Hon fångar doften i vind och följer upp, har ett härligt driv i söket, söker noga och är mycket tydlig vid hittande. Det är några av domarens kommentarer som vi fick under helgen. Vi kommer att göra en tävling till i TSM1 innan vi tar steget upp i tvåan. Kaiza och Håkan har en tävling i TSM2 inom kort och det ska bli spännande. Ellen har också klarat doftprovet Lavendel och gjort några sök på den doften.

Vi har registrerat företag som heter HS Narkotikasök AB. Kaiza och Håkan ska ägna sig åt narkotika och vapensök. 2025/2026 beräknas även Ellen att göra testerna för att förhoppningsvis ingå sökarbetet. Här nedanför är loggan. Vi önskar er en fin försommar! Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen 🐶🐶🌸🌿🌼

Rulla till toppen